Nieuwbouw woning laten bouwen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwbouw woning laten bouwen, bent u bij Bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo beschikt Poppink over meer dan 70 jaar ervaring. Door middel van deze kennis en ervaring kunnen wij niet alleen een huis voor u bouwen. Ook kunnen wij u adviseren bij het bouwen van een nieuwe woning.

Wanneer u besluit een nieuwe woning te laten bouwen krijgt u te maken met verschillende keuzes. Door middel van goed en betrouwbaar advies kunt u met een gerust hart het bouwproces in. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit verschillende woning soorten. Zo kunnen wij voor u bijvoorbeeld verschillende woningtype.

Daarnaast biedt bouwbedrijf Poppink ook de mogelijkheid om een cataloguswoning te laten bouwen. Kortom, bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een tal van opties. Wilt u meer informatie over een van deze opties? Of wilt u direct in contact komen met een van onze medewerkers? Klik dan op de onderstaande knop en laat uw gegevens en vraag achter.

Nieuwbouw woning laten bouwen

Nieuwbouw woning laten bouwen

Voordelen van een nieuwbouw woning laten bouwen

Wanneer u bezig gaat met een nieuwbouw woning laten bouwen komen er ook veel voordelen bij het bouwen van een nieuwbouw woning. U heeft zelf de keuzes in de badkamer en keuken, u bepaalt zelf waar de stopcontacten moeten komen en beslist ook van welk materiaal er gebruik moet worden gemaakt. U komt te wonen in een nieuwe wonen, Lekker fris! U bent de eerste die gebruik maakt van het toilet, de badkamer, keuken en noem het maar op. Een opfrisbeurt is niet nodig.

Tegenwoordig moeten woningen aan veel huidige technische voorschriften voldoen. Dit betekent dat de deuren, het dak, de vloeren en gevels speciale isolatiewaardes moeten halen. Ook moeten ramen van HR++ glas zijn. Het huis beschermt udus goed tegen warmte en kou. Hierdoor bespaar je ook veel in de energie kosten. Verder is het huis ook goed geïsoleerd tegen geluid van buitenaf.

Naast alle isolatiewaardes zijn er nog andere voorwaarden waaraan jou huis moet voldoen. Het plafond moet bijvoorbeeld een bepaalde hoogte hebben, de trap een bepaalde breedte, de kamers een bepaalde oppervlakte en de deuren een bepaalde hoogte en breedte. Zo is het in huis heerlijk leefbaar. De nieuwste ventilatiesystemen zorgen voor goede luchtkwaliteit in huis.

Advies bij bouwen

Wanneer u besluit een nieuwbouw woning te bouwen zult u ongetwijfeld tegen veel keuzes aanlopen. Dat wil zeggen dat u een beslissing moet maken bij deze keuzes. Wanneer u bij deze keuzes advies wilt staan wij voor u klaar. Door het wegnemen van deze onzekerheden kunt u met een gerust hart het bouwproces in. Ook heeft u de budgetoverschrijding beter in de hand tijdens het bouwproces.

Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u graag meer informatie of advies? Neem gerust contact met ons op! Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken? Hier kunt u veel inspiratie en ideeën op doen!

Nieuwbouw woning laten bouwen

Nieuwbouw woning laten bouwen

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist onder andere op het gebied van nieuwbouw woning laten bouwen. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning laten bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij ons nieuwbouw woning laten bouwen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Heeft u meer vragen over nieuwbouw woning laten bouwen? Onze medewerkers helpen u graag! Wij zijn te bereiken via de bekende kanalen.

Benieuwd wat wij voor u als nieuwbouw woning laten bouwen kunnen betekenen?