Huis snel bouwen

U heeft gezocht naar huis snel bouwen. Wanneer u zoekt naar huis snel bouwen bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Niet alleen kunnen wij uw huis bouwen, maar ook kan bouwbedrijf Poppink, door het toepassen van prefab onderdelen, uw woning snel realiseren. Daardoor bespaart het niet alleen tijd, maar ook geld!

Zo is een prefab oplossing een voordeligere variant dan een reguliere bouwvorm en zult u dus ook op de kosten aanzienlijk besparen. Bovendien kunt u daardoor wellicht die extra aanbouw realiseren welke u graag zou willen, of wat te denken van een carport? Kortom, wilt u uw huis snel bouwen? Dan bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres!  de specialisten van bouwbedrijf Poppink helpen u graag verder. Met vragen kunt u ons bereiken via de bekende kanalen.

Huis snel bouwen

Huis snel bouwen

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen en uw huis snel bouwen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Huis snel bouwen

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen.

Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen, reeds opgeleverde projecten en huis snel bouwen. kunt u ons via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken? Dat is zeker het kijken waard!