Huis bouwen prijs

Wanneer u zoekt op huis bouwen prijs kan bouwbedrijf Poppink u verder helpen. Zo is het voor uw wensen te weten lastig te zeggen wat de prijs is wanneer u een huis gaat bouwen. Hoewel wij u wel een richtprijs kunnen geven zal een exacte prijs aangevraagd moeten worden door middel van een offerte. Aangenomen dat u een huis wilt laten kunt u kiezen uit een tal van opties. Zo kunt u allereerst kiezen uit bijvoorbeeld een 2 onder 1 kap of een vrijstaande woning. Bovendien kunt u ook nog eens kiezen uit een cataloguswoning of een vrij ontwerp woning. Beide woningen bieden voordelen. Zo is een cataloguswoning door bouwbedrijf Poppink meerdere malen gebouwd. Daarmee weten wij vrijwel exact hoe het bouwproces verloopt en waar wij rekening mee moeten houden tijdens het bouwen. Daarentegen biedt een vrij ontwerp woning u alle vrijheden wat betreft de indeling van uw woning. Kortom, er zijn ontzettend veel mogelijkheden wanneer u besluit een huis te gaan bouwen. Ook is de prijs afhankelijk van welk type of soort huis u gaat bouwen. Onze medewerkers kunnen u voorzien van goed en betrouwbaar advies. Daarnaast kunnen wij u ook een passende offerte bieden. Wilt u meer informatie? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Huis bouwen prijs

Huis bouwen prijs

Advies bij bouwen

Wanneer u besluit een woning te bouwen zult u ongetwijfeld tegen vele keuzes aanlopen. Dat wil zeggen dat u een beslissing moet maken bij deze keuzes. Wanneer u bij deze keuzes advies wilt staan wij voor u klaar. Door het wegnemen van deze onzekerheden kunt u met een gerust hart het bouwproces in.  Ook heeft  u  de budgetoverschrijding beter in de hand tijdens het bouwproces. Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Wat kost huis bouwen

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?