Huis bouwen inspiratie

Wanneer u opzoek bent naar huis bouwen inspiratie bent u daarvoor aan het juiste adres bij bouwbedrijf Poppink. Niet alleen beschikt bouwbedrijf Poppink over een uitgebreide brochure met daarin een tal van cataloguswoningen. Maar ook beschikken onze specialisten over de nodige ervaring. Daardoor kunnen wij u voorzien van passend advies bij het bouwen van uw woning. Doordat een prijs voor een huis afhankelijk is van de te kiezen opties kan de prijs uiteenlopen. Bovendien is de prijs ook afhankelijk van te gebruiken materialen.

Wilt u meer weten over het onderwerp: huis bouwen inspiratie? Of wilt u meer informatie over onze bouwtrajecten? Neem dan contact op en laat u adviseren.

Huis bouwen inspiratie

Huis bouwen inspiratie

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen.

Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Huis bouwen inspiratie

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Huis bouwen inspiratie nodig? 

U zocht naar huis bouwen inspiratie. Als u op zoek bent naar inspiratie en ideeën voor uw bouwplannen, dan raden wij u zeker aan om eens een kijkje te nemen op onze Pinterest pagina. Hier vindt u een uitgebreide collectie van foto’s en afbeeldingen van onze projecten en gebouwde huizen. Er staan veel ideeën op. Voor elk wat wils. Bent u nieuwsgierig naar wat er voor u mogelijk is? Neem dan contact met ons op via de bekende kanalen.