Bouwkavel Raalte

Bent u op zoek naar een bouwkavel Raalte? Daarvoor bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. bouwbedrijf Poppink beschikt over een vestiging in Raalte, en zijn daar al tientallen jaren actief. Zo is het mogelijk om een bouwkavel Raalte te bebouwen naar uw wensen. Zo creëert u niet alleen een huis. Maar werkelijk een thuis. Bovendien is het bij bouwbedrijf Poppink mogelijk om het gehele bouwproces onder te brengen. Zo beschikt bouwbedrijf Poppink over de juiste middelen en mensen om uw woning van 0 tot 100 op te realiseren.

Bouwkavel Raalte

Bouwkavel Raalte | Poppink B.V.

Bouwkavel Raalte

Bouwbedrijf Poppink beschikt over alle vakmensen die u maar kan bedenken. Hierbij kunt u denken aan architecten en bouwers, maar ook aan middelen als onze eigen werkplaats met machines. Kortom, zoekt u een bouwkavel Raalte en wilt u onbezorgd een huis bouwen? Zoals gezegd kunt u dan kiezen voor bouwbedrijf Poppink als uw totaal partner voor de bouw van uw woning. Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over bouwkavel Raalte, of over bouwbedrijf Poppink kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van passend advies en informatie.

Geschikt bouwkavel Raalte

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen als het gaat om een bouwkavel Raalte. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Bouwkavel Raalte

Bouwkavel Raalte

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?