Bouwbedrijf Raalte

U heeft gezocht op bouwbedrijf Raalte. Daardoor bent u uitgekomen bij een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland. Wanneer u in Raalte van plan bent om een woning te bouwen kunt u daarvoor terecht bij bouwbedrijf Poppink. Zo heeft het bouwbedrijf in Raalte, bouwbedrijf Poppink inmiddels ruim 60 jaar ervaring met het nieuw bouwen van huizen. Door middel van 75 gediplomeerde vaklui kunnen wij uw creaties realiseren.

De specialiteit van Bouwbedrijf Poppink is de nieuwbouw van particuliere woningen. Dankzij een grote timmerwerkplaats en opslagplaats kan bouwbedrijf Poppink het meeste inhouse realiseren. Hierdoor kan flexibel gereageerd worden of speciale vragen of wensen. Daarnaast kan Poppink hierdoor ook scherpe, concurrerende prijzen hanteren. Bij Poppink betaalt u nooit teveel!

Bouwbedrijf Raalte

Bouwbedrijf Raalte

Gevestigd in Raalte

Welkom bij bouwbedrijf Poppink, uw betrouwbare partner voor bouwprojecten in Raalte en omgeving. Poppink is hét bouwbedrijf Raalte waar ú naar op zoek bent. Bouwbedrijf Poppink is gevestigd in Raalte, waardoor het de perfecte keuze is waar u naar zoekt. Tevens staan wij altijd klaar om uw bouwplannen werkelijkheid te maken. Bouwbedrijf is al jaren een begrip in Raalte en omstreken. Onze vakmensen leiden het project nauwkeurig en professioneel.

Bouwbedrijf Poppink beschikt ook over een Facebook. Neem hier ook zeker eens een kijkje op! Wilt u meer informatie over hét bouwbedrijf Raalte? Neem gerust contact met ons op!

Geschikt woningtype voor u in Raalte

In Raalte kan Bouwbedrijf Poppink vrijwel iedere wens voor u realiseren. Doordat bouwbedrijf Poppink alles vanuit eigen fabriek levert kunnen wij u dit bieden. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf Raalte bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen in Raalte.

Bouwbedrijf Raalte

Bouwbedrijf Raalte

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?