Bouwbedrijf Enter

Wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf Enter, komt u al snel uit bij Bouwbedrijf Poppink. Niet alleen is bouwbedrijf Poppink een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland. Ook zijn wij al ruim 60 jaar bezig met het realiseren van de mooiste woningen, ook rondom Enter. Daarnaast beschikken wij over ruim 75 gediplomeerde vakmedewerkers welke uw creaties realiseren. De specialiteit van Bouwbedrijf Poppink is de nieuwbouw van particuliere woningen.

Doordat Poppink beschikt over een grote timmerwerkplaats en opslagplaats kan het meeste inhouse gerealiseerd worden. Hierdoor kan flexibel gereageerd worden of speciale vragen of wensen. Daarnaast kan Poppink hierdoor ook scherpe, concurrerende prijzen hanteren. Bij Poppink betaald u nooit teveel! Dus zoekt u naar een bouwbedrijf Enter dan bent u bij Poppink aan het juiste adres!

Bouwbedrijf Enter

Bouwbedrijf Enter

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen en kunnen wij u voorzien als bouwbedrijf Enter. Wanneer u dus besluit te zoeken naar een bouwbedrijf Enter bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar bouwbedrijf Enter, een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Bouwbedrijf Enter

Bouwbedrijf Enter | Poppink B.V.

Vestigingen bouwbedrijf Poppink

Bouwbedrijf poppink heeft een vestiging in Fleringen en een vestiging in Raalte. Het familiebedrijf heeft ruime ervaring met de agrarische sector, utiliteitsbouw en verbouwingen, maar de specialiteit van de aannemer is woningbouw voor de particuliere markt. Vakmanschap, traditionele bouw, juiste prijs/kwaliteitverhouding en flexibiliteit zijn voor Poppink basisbegrippen. Als u zoekt naar bouwbedrijf Enter bent u hier zeker aan het juiste adres!

Wij zijn een begrip in Overijssel en omstreken, maar ook zijn wij te vinden in een groot gedeelte van Nederland. inmiddels hebben we al een aantal duizenden huizen mogen realiseren op verschillende wijzes en kunnen u ook voorzien als bouwbedrijf Enter. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste spelers uit de regio!

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd naar de woningen die wij hebben gebouwd of wilt u inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op onze Pinterest pagina! Wij posten regelmatig woningen, dus genoeg inspiratie!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?