Bouw- en handelsmaatschappij Poppink heeft een uitgebreid aanbod van woningtypen, ook wel woningmodellen genoemd. Zo biedt het bouwbedrijf vrijstaande huizen, twee-onder-één-kap-woningen en recreatiewoningen aan. Huizen in allerlei verschillende stijlen en geheel aan te passen op de wensen en eisen van de klant door middel van een traditioneel bouwsysteem. Geen enkel huis dat Poppink heeft opgeleverd is dan ook hetzelfde.

Uw eigen huisontwerp aanleveren? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Samen met u creëert het Overijsselse aannemersbedrijf uw unieke droomhuis! Naast het zelf laten bouwen van een eigen huis, kan het bouwbedrijf ook uw bestaande huis verbouwen. Denk bijvoorbeeld aan het aanbouwen van serres, veranda’s, het maken van een nieuwe trap, het aanbrengen van nieuwe kozijnen of het plaatsen van een dakkapel. Daarnaast biedt het bedrijf diverse woningen te koop aan.

Weten wat de organisatie voor u kan betekenen? Laat het weten. Vraag ook gratis de brochure aan voor een uitgebreid overzicht van woningtypen.