Bouw- en handelsmaatschappij Poppink biedt diverse garanties en zekerheden aan. Overige voordelen van Poppink op een rij:

Rentevoordeel
H.J. Poppink biedt u een regeling aan die als volgt werkt:
Normaliter dient u de aanneemsom in termijnen te betalen. Deze termijnbedragen betaalt u van het verstrekte hypotheekbedrag; hierover betaalt u dus de afgesproken hypotheekrente. Het bouwbedrijf biedt u aan om de aanneemsom niet in termijnen te betalen, maar in één keer (uiterlijk één dag voor oplevering). Poppink financiert dan de bouwkosten tegen slechts 1,5% rentekosten over de aannemingssom in plaats van hypotheekrente die vaak boven de 2% procent ligt. Dit geeft u een rentevoordeel! En tevens geeft het aan dat Poppink een financieel gezond en betrouwbaar bedrijf is.

Gediplomeerde medewerkers
Metselaars, timmerlieden, tegelzetters, machinale houtbewerkers, kraanmachinisten, glaszetters, tekenaars, werkvoorbereiders en uitvoerders... Het bouwbedrijf uit Overijssel werkt met diverse gediplomeerde werknemers uit de bouwsector. Het bouwbedrijf is tevens een erkend leerbedrijf.

Goede prijs/kwaliteit
Doordat veel inhouse geregeld kan worden, biedt Poppink u een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Het bouwbedrijf heeft grote opslagmogelijkheden waardoor materialen in grote oplagen ingekocht kunnen worden. Dit betekent een relatief goedkopere prijs dan andere aanbieders kunnen geven.

Flexibiliteit
U heeft specifieke bouwwensen? Poppink helpt u graag. Doordat alles binnen het bedrijf geregeld kan worden, van concept tot realisatie, kan de organisatie flexibel reageren.

No nonsense
Een nuchtere, betrouwbare kijk op ieder bouwproject is typerend voor het Overijsselse bouwbedrijf. De organisatie, die gespecialiseerd is in traditionele bouw, geeft u een realistisch beeld van ontwerp, kosten, mogelijkheden en meer.

Bouwbegeleiding
Poppink biedt u één vast aanspreekpunt op de bouwplaats en op kantoor. Door de korte lijnen kan snel en efficiënt geschakeld worden. Want iedere klant en ieder bouwproject verdient de beste bouwbegeleiding!