In een kennismakingsgesprek maakt u uw wensen en eisen kenbaar. Vervolgens maakt Poppink de offerte die bij u past! Wijzigingen doorgeven? Ook dat is mogelijk. De offerte kan namelijk in deze fase te allen tijde worden aangepast. Wanneer u tenslotte akkoord gaat, dan maakt de architect een schetsontwerp van het huis; de zogenoemde ontwerpfase.

De architect zet uw droomhuis op papier. Geen enkel huis dat Poppink bouwt is namelijk standaard. Bepaal uw eigen indeling en afmetingen. Het bouwbedrijf kan alles in eigen beheer regelen. Een duurzame woning of een bepaalde stijl (modern, klassiek, et cetera) is dan ook mogelijk. In de eigen timmerwerkplaats maakt Poppink uw kozijnen (of stelkozijnen als voor kunststof gekozen wordt), trappen, deuren, plinten en diverse betimmeringen zoals u deze wilt hebben. Uiteraard voldoen de buitendeuren en kozijnen die hier gefabriceerd worden aan de eisen van KOMO-keur. Het hang- en sluitwerk dat daarnaast gebruikt wordt, voldoet aan de eisen van het politiekeurmerk.
 
Is de tekening naar wens? Dan kan gestart worden met de EPC-berekening, de constructieberekening en tenslotte de bouwaanvraag. Want ook dit regelt Poppink voor u! Daarna kan gestart worden met het bestellen van de materialen en de daadwerkelijke bouw.

Specifieke wensen of eisen? Laat het weten! Poppink denkt graag met u mee.